Hlavní obsah

Motorkář vyrazil do boje proti horku, proháněl se po dálnici téměř nahý

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

St. Louis

Mnoho motorkářů mluví o úžasném pocitu, kdy jim vítr cuchá vlasy a čechrá oblečení na těle. Jacob Southard ovšem dotáhl tuto zkušenost do extrému. Nasedl totiž na motorku téměř nahý, na sobě měl jen helmu, rukavice, boty a svítivě zelené mankini, které proslavil film Borat.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Jacob Southard pracuje jako bankovní úředník v St. Louis v Missouri. Vysoké teploty, které nyní trápí mnohé Američany, ho dohnaly k bláznivému kroku. Vsadil se s kamarády a vyjel na dálnici na motorce, oblečený pouze do komických plavek, které nosil Borat ve stejnojmenném filmu.

„Bylo mi šílené horko, tak jsem kamarádům sdělil, že bych se nejraději svlékl do spodního prádla a vyrazil s větrem o závod. Nadchli se tím a vyhecovali mě, abych si na sebe vzal Boratův koupací obleček,“ vysvětlil televizi KTVI Southard.

První den, kdy takto vystrojený nasedl na motorku a vydal se po mezistátní dálnici číslo 70, vyvolal explozi komentářů na internetu. Druhý den, tedy ve čtvrtek 21. července, už ho doprovázela televize KTVI, která zachytila nevěřící pohledy kolemjedoucích.

„S kamerami a foťáky všude kolem jsem se cítil jako slavná hvězda. Všichni se smáli. Věřím, že pár postarších dam jsem trochu pohoršil, ale ostatní se dobře bavili,“ řekl nadšeně Southard.

Žijeme jenom jednou

Než ovšem vyrazil, nemohl se vyhnout určitým pochybnostem. Obával se, že ho zatkne policie. Optal se proto jednoho strážníka, který ho ujistil, že bude ochráněn. Problémy s tím neměla ani jeho zaměstnavatelka, nic mu tedy nebránilo vyrazit.

„Není důvod se s ním hádat, zkrátka ho takhle nechávám jezdit,“ shrnula situaci na internetu Southardova manželka. Jediný, kdo jeho bláznivým kouskem opravdu nebyl nadšený, byla jeho matka. S úsměvem na tváři jí ovšem sdělil, že žijeme jenom jednou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám