Hlavní obsah

Nad Mexikem se objevilo fascinující hořící UFO

– Cuernavaca
Novinky, Markéta Kautznerová

Snímek zachycuje nad Mexikem letící záhadný objekt, který je následován dvěma ohnivými stopami. S největší pravděpodobností se jedná o meteor nebo o vysoko letící letadlo, zatím však nebyla oficiálně potvrzena ani jedna verze.

Článek

Záběry UFO byly pořízeny 29. června v Mexiku nedaleko města Cuernavaca. Neidentifikovatelný objekt letí oblohou následovaný dvěma ohromujícími chvosty, které vypadají jako ohnivé.

Kameraman, který na internetu vystupuje pod uživatelským jménem Kimdragon I., objekt dokonce přiblížil. Pohled na mexické UFO tak skutečně stojí za to.

V komentářích k videu se mimo jiné objevil názor jednoho člověka, který údajně spatřil stejný objekt 29. června ve 23:00 v Řecku, uvedl deník The Telegraph. Dotyčný ovšem nemá k dispozici důkaz.

Velmi podobný útvar, k němuž ovšem video existuje, se objevil 11. února na obloze nad Berlínem v Německu.

Někteří lidé jsou přesvědčeni, že se jedná o meteor, jiní naproti tomu věří, že to je kometa, popřípadě letadlo, jehož kondenzační stopy jsou osvětleny sluncem, a proto vypadají ohnivě.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Reklama

Výběr článků

Načítám