Hlavní obsah

Ruské fotbalistky chtějí více publika, hrají jen v bikinách

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedostatek peněz v klubové pokladně a jen minimum lidí chodících na jejich zápasy přiměl fotbalistky ruské první ligy k poměrně zoufalému kroku. Jejich tým FC Rossiyanka nastoupí k dalšímu ligovému zápasu oděn pouze do bikin.

Článek

Hráčky týmu FC Rossiyanka z Krasnoarmějsku nedaleko Moskvy se jednomyslně shodly, že je nutné něco udělat pro to, aby na sebe více upozornily a v době finančních problémů svůj klub zachránily. Zvolily si však čistě nefotbalovou cestu. Nechaly se nafotit v bikinách. To by však nebylo nic až tak neobvyklého, kdyby to nebyla pouze upoutávka na jejich další ligový zápas, ke kterému nastoupí oblečené právě jen do titěrných plavek.

"Jsme nejlepší ženský tým v Rusku a máme na kontě už velké množství triumfů, mimo jiné dokonce i účast v ženské Lize Mistrů. Jen velmi málo lidí však o našem týmu slyšelo a na zápasy chodí jen málo lidí. Rozhodly jsme se pomoci naší popularitě a na další zápas nastoupit jen v bikinách. Věříme, že lístky půjdou na dračku - naše hráčky jsou krásné, mají skvělé atletické postavy a jsou odhodlané zvítězit," uvedla trenérka týmu Taťána Jegorovová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám