Hlavní obsah

Studentka má zvláštní úchylku, zamilovává se jen do vrahů

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Francisko

Okouzlující brunetka Samantha Spiegelová si nevšímá, jak moc přitahuje muže kolem sebe. Nedívá se jejich směrem, protože nemají to, co od mužů vyžaduje - nejsou vrazi. Tato 20letá studentka má totiž velmi specifický vkus, přitahují ji hlavně odsouzení násilníci. Píše jim zamilované dopisy, posílá své erotické fotky a slibuje nehynoucí lásku.

Článek

Samantha Spiegelová je největší oddanou fanynkou vrahů. S muži zavřenými za nechutné zločiny, včetně brutálních vražd malých dětí, provozuje také sex po telefonu. Dokonce i psychiatři uznali její případ za příliš komplikovaný a odmítli pokračovat v terapii.

„Vrazi jsou také jen lidské bytosti a potřebují pozornost. Líbí se mi nápad, že mohu odhalovat stránku jejich osobnosti, kterou nikdo nerozvíjel. Je to můj záchranářský komplex. Oni pak na oplátku pomáhají mému nízkému sebevědomí. Posílají mi pochvalné dopisy,“ vysvětlila Samantha svou úchylku pro deník Daily Mirror.

Nejblíže jejímu srdci byl kriminálník Richard Allen Davis. V říjnu roku 1993 unesl, znásilnil a zabil 12letou Polly Klaasovou z Kalifornie. Zatímco se celý národ otřásal nad jeho krutostí, Samantha v něm viděla kvality, které by z něj dělaly dobrého manžela.

„Skvěle se s ním konverzuje a za jiných okolností si dovedu představit, že bych se do něj zbláznila,“ uvedla dívka, která se mezitím zakoukala také do Richarda Ramireze. Ten v osmdesátých letech terorizoval Los Angeles pod přezdívkou „Night Stalker“. Samantha v jeho vražedné podstatě viděla součást jeho osobního kouzla.

„Vždy jsem v sobě měla také temnou stránku. Je to pravděpodobně odkaz mých předků,“ řekla Samantha, která se narodila drogově závislé matce a svého otce nikdy nepoznala. Ještě jako nemluvně ji však adoptovala slušná rodina právníka a psychoterapeutky.

„Byla jsem vždy jiná. Rodiče mě posílali do klášterní školy, ale nedařilo se mi tam dobře,“ uvedla. Na střední škole pak zcela sešla z cesty. Už v 15 letech spala s o 20 až 30 let staršími muži, o víkendech provozovala skupinový sex a brala hodně kokainu. Jak sama uvádí, byla zvrhlá. Záhy se navíc začala zajímat o sociopaty.

Začalo to Charlesem Mansonem

První dopisy do vězení napsala celé Mansonově rodině, včetně samotného Charlese Mansona, který byl zavřen za vražedné spiknutí. Zaujal ji také John Mark Karr, její dřívější učitel, který v roce 2006 zaplnil titulky novin. Byl obviněn z vraždy šestileté Jon Benet Ramseyové z Colorada. Samantha ho údajně přitahovala už jako dítě a rozhořel se tak mezi nimi velmi znepokojující vztah, který během dvou let vyústil v zásnuby.

Samantha ovšem není jediná, kdo cítí lásku k vrahům. Ročně přichází do věznic stovky dopisů od zamilovaných žen, některé dokonce obsahují nabídky k sňatku. Výzkumy ukázaly, že zranitelné ženy kontaktují agresivní typy, aby si splnily své potřeby.

Takové vysvětlení přesně zapadá i do Samanthina případu. V pozornosti, která je věnována jejímu příběhu, se přímo vyžívá. O své úchylce dokonce mluvila v národní televizi ve Spojených státech a nyní je všeobecně známá jako dívka, která miluje sériové vrahy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám