Hlavní obsah

Zženštilý syn Kim Čong-ila tančil na koncertě Erica Claptona

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Singapur

Na koncert svého oblíbence Erica Claptona v Singapuru si v pondělí zašel prostřední syn severokorejského vůdce Kim Čong-ila, Kim Čong-čol. Vystoupení britského hudebníka si nenechal ujít už poněkolikáté, tentokrát byl doprovázen dvacetičlennou skupinou, ve které nechybělo i několik bodyguardů. Devětadvacetiletý Kim Čong-čol je svým otcem považovaný za příliš zženštilého, a jako o nástupci o něm neuvažuje.

Článek

Prostřední vůdcův syn byl v Singapuru již od začátku února a kromě Claptonova koncertu zavítal i do zábavního parku Universal Studios, navštívil podmořský svět, či provětral rodinné finance nákupem drahých šperků.

Na vystoupení svého oblíbeného interpreta, jehož koncerty Kim Čong-čol navštívil například i v Německu či v KLDR, si tentokrát oblékl tmavé kalhoty a tričko. Předvedl také piercing v uších. Podle očitých svědků se syn komunistického diktátora vlnil do rytmu skladeb a báječně se bavil.

Kim Čong-čol po otci vládu nad Severní Koreou nepřevezme, ten se totiž již několikrát nechal slyšet, že je jeho prostřední syn na jeho vkus příliš zženštilý. Této pozice se ujme Kimův nejmladší syn Kim Čong-un, o kterého má údajně diktátor ze svých dětí nejraději.

Nejstarší Kimův syn, Kim Čong-nam, byl odstaven poté, co byl zadržen kvůli pokusu o vstup na území Japonska s falešným pasem.

Reklama

Výběr článků

Načítám