Hlavní obsah

Utajené pořadí Česko Slovensko má talent: Smutný pěvec Zázrivý skončil až třetí

– Brno
Novinky, Gabriela Wolfová

Vítězem soutěže Česko Slovensko má talent se stali v noci z neděle na pondělí siloví gymnasté Dae Men. Pořadí na druhém a třetím místě ale mělo podle licenčních pravidel Got talentu zůstat utajeno. Novinkám se ale přesto podařilo zjistit, že smutnému opernímu pěvci patřilo až třetí místo.

Článek

Na druhém a třetím místě skončili český kouzelník Richard Nedvěd a slovenský operní pěvec Marian Zázrivý. Moderátoři soutěže Česko Slovensko má talent podle licenčních podmínek soutěže vyhlásili trojici nejlepších a poté měli za úkol jednoho vyřadit. Nešlo však o finalistu s nejnižším počtem hlasů.

Záměr dramaturgů byl jasný - mít finálový československý duel. Právě proto moderátoři Martin Pyco Rauch a Jakub Prachař neposlali do finálové dvojice populárního českého kouzelníka. Novinkám se však podařilo zjistit, že Richardovi Nedvědovi uniklo vítězství jen o vlásek.

Dae Men vyhráli Česko Slovensko má talent na TV PrimaVideo: Novinky

"Náš Marian Zázrivý skončil až třetí. A Dae Men zvítězili jen o fous. Kouzelník Richard Nedvěd prohrál o minimum hlasů," nechala se v zákulisí slyšet slovenská produkční Perla.

Dae Men - siloví gymnasté Zdeněk a Petr na večírku po finále nadšeně slavili s přáteli. Zdeňka doprovodila přítelkyně, Petr nechal partnerku doma. Marian Zázrivý osaměle posedával v koutě a pochutnával si na mušlích.

Dae Men - finálové vystoupeníVideo: Novinky

Do tří hodin ráno se zdržela také Dominika Hašková s rodiči nebo Jaro Slávik s manželkou. Jako první naopak z party zmizela Lucie Bílá, která celý večer oslňovala bujným dekoltem, s přítelem Petrem Makovičkou. Na brněnském Výstavišti se po přímém přenosu zdržela asi patnáct minut a nabrala směr Praha.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám