Hlavní obsah

Eva Aichmajerová ukázala v Turecku své těhotenské bříško

– Manavgat
Novinky, Jakub Kynčl (Manavgat)

Až dovolená v Turecku finálně potvrdila spekulace, že je populární moderátorka Eva Aichmajerová-Decastelo těhotná. A ač má jen rok po porodu, na její postavě to není takřka znát. Jen bříško se jí znovu začíná pozvolna zvětšovat. Jestli však přibere i během druhého těhotenství 16 kilogramů, to netuší ani ona sama.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Eva Aichmajerová-Decastelo se v Turecku snaží vylepšit si postavu, bříško značí, že se může pomalu může těšit na další přírůstek do rodiny.

Článek

Eva Aichmajerová-Decastelo vyrazila se svou maminkou a synem Michalem za teplem do Turecka. Ačkoliv si známá moderátorka běžně na žádné posilování či jogging nepotrpí, na svém těle nyní přece jen trochu pracuje a jen málokdo by řekl, že je rok po porodu a čeká již dalšího potomka. Hosté luxusního pětihvězdičkového hotelu Asteria Elita v Manavgatu se tak mají na co dívat. Bříško ji už však začíná pomalu prozrazovat.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Ve fitness centru Eva běžně čas netráví, v Turecku však udělala výjimku.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Z moderátorky doslova srší spokojenost, mateřství jí sluší.

"Já opravdu nejsem typ na žádné běhání, ale teď, jak mám malého, tak se snažím dělat nějaká cvičení společně s ním. Upřímně ale jde většinou jen o relaxační cvičení. Během prvního těhotenství jsem nabrala zhruba 16 kilogramů a co vím, tak to není nic tak výjimečného. Jestli ale na těhotenství něco opravdu miluju, tak je to to, že nemusím zatahovat bříško při focení. Tohle přestane člověk okamžitě řešit a to je opravdu příjemné," prozradila moderátorka.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Moderátorka se s malým Michalem pořádně nadře. Chvíle pohody za to ale stojí.

Typické těhotenské chutě prý Aichmajerovou-Decastelo nezasáhly nikterak výrazně. "Já mám kachní žaludek tak nějak obvykle a opravdu jsem schopná zkombinovat cokoli. Sníst dvě sladké tyčinky společně s kyselou okurkou a zapít to celé malinovkou pro mě nebyl problém nikdy. Teď to možná jen dělám o něco časteji," smála se pohledná brunetka, která by měla koncem března či počátkem dubna přivést na svět dalšího potomka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám