Hlavní obsah

Muž se proběhl nahý před Obamou, možná dostane milión dolarů

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Odvážný Juan Rodriguez se proběhl nahý před americkým prezidentem Barackem Obamou. Stalo se tak během jeho nedělního proslovu ve Filadelfii. Muž běžel v rouše Adamově davem přihlížejících a nyní má šanci získat milión dolarů, v přepočtu více než 17,5 miliónu korun.

Článek

Právě taková suma byla nabídnuta britským miliardářem Alki Davidem tomu, kdo se před Obamou proběhne jako první zcela nahý, pouze s cedulí jeho webové stránky.

Čtyřiadvacetiletý Rodriguez ze Staten Island v New Yorku se o exhibicionistický kousek pokusil jako první. Zcela nahý proběhl nashromážděnými lidmi a webovou stránku miliardáře měl napsanou přímo na své hrudi. Záznam celého úkolu se poté měl poslat na internet.

To vše Rodrigues splnil, nyní záleží už na posouzení miliardáře a jeho týmu, zda mladý muž splnil veškeré náležitosti, třeba zda si jej všiml sám prezident či řekl šestkrát název jeho internetové stránky Battlecam.com.

Obvinění a následné propuštění na kauci

Američan byl krátce poté, co vyběhl do davu, zatčen policií. Poté, co jej soud obvinil z exhibicionismu, veřejného pohoršování a nepřístojné chování byl nakonec v pondělí propuštěn na kauci.  Nyní čeká, zda za tento úkol dostane slibované peníze, a zatím jsou jeho naděje velké.

„Jsme panem Rodriguezem nadšeni. Těším se, až mu předáme pořádný pytel peněz. Už jen čekáme na potvrzení, že jej slyšel i Barack Obama, a pak mu můžeme předat hotovost. Osobně nemám nic proti Obamovi, je to o tom, že jsme věděli, jak tento kousek s prezidentem zvýší povědomí o našem webu,“ přiznal dvaačtyřicetiletý Alki David.

Reklama

Výběr článků

Načítám