Hlavní obsah

Britka vedla pět let tři manželství. Její muži nic netušili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Glasgow

Geniální talent sňatkové podvodnice předvedla jednapadesátiletá Britka Patricia Penrosová. Dokázala totiž vést několik let tři manželství, aniž zúčastnění pánové cokoli tušili. Využila svého šarmu, lží a podvodů tak dokonale, že pánové jeden o druhém vůbec nevěděli. Dařilo se jí to pět let.

Foto: Profimedia.cz

Žena dokázala žít v manželství s třemi muži najednou po dobu pěti let. Ilustrační foto

Článek

Druhé dva muže vzdálené od sebe pětašedesát kilometrů, si vzala jen v rozmezí sedmi měsíců. Odjela přitom s nimi do skotského Gretna Green, kde ji nikdo nezná. Tak si pojistila, že ji neodhalí přátelé či příbuzní, ale především ani první choť.

Že nebývá doma, pak svým mužům vysvětlovala různě. Jednomu tvrdila, že je zdravotní sestrou a má dlouhé noční směny, jinému pak řekla, že má rakovinu a musí se léčit na speciální klinice.

Její podvody neprokoukl ani dlouholetý partner, první manžel Edmund Penrose, otec jejích tří dětí. Další nešťastníky začala prý lovit v agenturách pro osamělá srdce poté, co se začala v prvním vztahu nudit. Oběma nešťastníkům přitom udělala dluh dosahující v přepočtu několik stovek tisíc korun.

„Měli jsme úžasný sex, kvůli němu mě zneužívala,“ tvrdí jeden z poškozených Jim Bell.

Reklama

Výběr článků

Načítám