Hlavní obsah

Muž se vydával za policistu a místo výslechu zneužil bezdomovkyni

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Dvacetiletý Slovák se vydával za policistu, odvedl 27letou bezdomovkyni k výslechu a sexuálně ji zneužil. Pachatel pocházel z obce Borčice nedaleko města Dubnica nad Váhom. Informovala o tom televize Markíza.

Článek

Muž přijel v kradeném automobilu pod dálniční přivaděč mezi Dubnicí nad Váhem a Nemšovou, kde přespávají bezdomovci. Tvrdil, že je policista a potřebuje vyslechnout jedinou ženu, která se zde s bezdomovci zdržuje. „Iveta se rozplakala, ale šla s ním,“ říká bezdomovec Mário Keréši.

„Měla jsem strach, kam mně odveze,“ přiznala žena. Pachatel ji odvezl k Váhu. „Když jsem viděla, že nejedeme na polici, začala jsem se bránit. Nešlo to, byl silný,“ dodala.

Pachatel přinutil ženu k orálnímu sexu a následně ji odvezli zpět k ostatním bezdomovcům. „Pod hrozbou, že ji zabije, žádal, aby mu do večera přinesla 20 eur,“ uvedla TV Markíza.

Žena událost nahlásila policistům, kteří pachatele zadrželi. Muž byl loni odsouzen za vydírání na dva roky podmíněně. Za další zločin spáchaný v podmínce mu hrozí desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám