Hlavní obsah

Soutěž v exování piva vyhrál Lou Fanánek, porazil Olympic i Kollera

Lou Fanánek Hagen ze skupiny Tři sestry vyhrál soutěž v exování piva, které se ve středu účastnil také David Koller, Viktor Sodoma a členové skupiny Olympic. Sešli se na tiskové konferenci akce 50 let bigbítu, která proběhne 14. října v pražské O2 Aréně.

Lou Fanánek vyhrál soutěž v pití piva na exVideo: Novinky

 
Článek

Lou Fanánek vypil pivo za tři vteřiny, ale bylo malé, na což zkušený pivař upozornil a vůbec se mu to nelíbilo. Jeho láska ke zlatavému moku, v Česku tak oblíbenému, je všeobecně známá.

Na oslavách 50 let bigbítu vystoupí Tři sestry spolu s desítkami dalších českých rockerů, z nichž každý zastupuje jinou éru rockové historie.

Během pětihodinového maratónu se O2 Aréně vystřídá 11 kapel - Olympic, Visací zámek, Jasná páka, Citron, Buty, Progres 2, Matadors, Blue Effect nebo Pavel Sedláček. Nejmladší generaci zastupují Nightwork.

"Fanoušky čeká několik desítek pecek, které psaly dějiny bigbítu u nás. Samozřejmě nebude chybět Slunečný hrob v podání Vladimíra Mišíka, Želva od Olympiku, Mám jednu ruku dlouhou od Buty nebo Zelená od Tří sester," dodal mluvčí Bestsport Jan Tuna.

Reklama

Výběr článků

Načítám