Hlavní obsah

Andrea Verešová přestala kojit a prsa si zvětšuje o dvě čísla vycpávkami

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Andrea Verešová přestala kojit rok a půl starého syna Daniela. Prsa se jí pochopitelně zmenšila, a tak si z Ameriky přivezla zázračnou podprsenku, která ňadra zvětšuje o dvě čísla.

Článek

"Je to tak. Před třemi týdny jsem přestala syna Daníka kojit. Samozřejmě prsa velká, jak byla, nezůstala," řekla Novinkám na otevření obchodu se šperky na pražském Chodově Verešová. K bujnému výstřihu si prý teď musí hodně pomáhat.

"Našla jsem v Americe neuvěřitelnou podprsenku s vycpávkami, která ňadra zvětšuje o dvě čísla. Fakt to funguje," prozradila Andrea, která obchod slavnostně otevřela společně s Martou Jandovou, Kateřinou Hrachovcovou, Helenou Vondráčkovou, Ivetou Lutovskou a Renatou Langmannovou.

"Nejdražším šperkem co mám, je prsten s briliantem, který jsem dostala od táty k třicátým narozeninám," řekla Novinkám Marta Jandová. Na opening párty se ale neudržela a koupila si dva prstýnky za sedmnáct tisíc korun. "V životě jsem tolik peněz za šperky neutratila. Utrácím za boty, ale za šperky jsem horentní sumy nikdy nedala. V poslední době jsem ale opravdu hodně pracovala, tak výjimku jednou udělat můžu," dodala Jandová.

Andrea Verešová zase za nejcenější šperk považuje ten, který dostala ke křtinám. "A samozřejmě miluju šperky, které jsem dostala od manžela za děti," dodala modelka.

Iveta Lutovská se zase pochlubila prstenem, který zdobí její prsteníček levé ruky. O zásnubní prsten od přítele Jaroslava Víta ale prý nejde. "Dostala jsem ho od přítele, ale bylo to za zkoušky ve škole," dodala Česká Miss.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám