Hlavní obsah

Simona Krainová bude po porodu hrát ve filmu těhotnou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová je v osmém měsíci těhotenství a znovu se chystá otěhotnět. Tentokrát jen ale ve filmu. Po porodu syna bude hrát v připravovaném filmu těhotnou ženu.

Článek

Simona Krainová si po narození prvního potomka dlouho neodpočine. Mateřskou plánuje pouhé tři měsíce. Poté ji čeká natáčení filmu s Karlem Rodenem. "Od března bychom měli točit a paradoxně budu ve filmu hrát těhotnou," řekla Novinkám Krainová.

"Mělo se natáčet letos na podzim, ale to už jsem měla velké bříško a ve filmu bych měla být mladou ženou na začátku těhotenství. To už jsem s velkým bříškem hrát nemohla," vysvětluje modelka.

Simona už pracovní nabídky do porodu nebere. Nyní ji čeká ještě focení pro módní časopis a 12. října se objeví na akci v kavárně Café-Café, jejíž majitelem je Krainové svatební svědek Richard Hrádek.  "Pak už budu jen čekat na prcka, papat a odpočívat," usmívá se Simona.

V těhotenství zatím nabrala Krainová deset kilogramů. A vypadá to, že je má všechny jen v bříšku. "Vážně to tak vypadá? Já si připadám trošku jako koule," dodala se smíchem topmodelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám