Hlavní obsah

Miss Machová je v Číně, do oka si padla s exotickou Miss Tanzánie

– Praha/Peking
Novinky, Gabriela Wolfová

Česká Miss World 2010 Veronika Machová je již pět dní v Číně, kde bude bojovat o titul nejkrásnější ženy světa Miss World. Bydlí s Miss Dánska, ale nejvíce si rozumí s Miss Tanzánie.

Článek

Nejvíce se Machová bála dlouhého letu. "Letoun byl luxusní, jídlo výborné a všichni se o mě krásně starali. Starosti byly zbytečné," říká. Fotila se také s letuškami v krásných uniformách a pózovala i na schůdkách speciálně pro ni připravených.

Stejnou linkou z Dubaje přicestovalo spolu s ní do Pekingu ještě dalších sedm finalistek Miss World.  "Nejvíce jsem si popovídala s Miss Tanzánie," uvádí Veronika, která se pak ubytovala v luxusním hotelu v čínské metropoli.

Spolubydlící české zástupkyně je královna krásy z Dánska. "Organizátoři nás rozdělili do skupin po deseti podle regionů, takže jsem v té evropské," vypráví Česká Miss World a dodává, že prvním úkolem pro soutěžící bylo vybrat elegantní oblečení a přírodní make-up pro nadcházející focení a natáčení medailonků.

O titul Miss World 2010 usiluje 120 dívek z nejrůznějších zemí světa. Finále se uskuteční 30. října. V minulosti byla z českých krásek nejúspěšnější Taťána Kuchařová, která vybojovala titul Miss World v roce 2005 v polské Varšavě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám