Hlavní obsah

Madonnin Cadillac skončil koly nahoru ve Vysokých Tatrách

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Luxusní automobil, v němž jezdila Madonna při návštěvě Prahy v roce 2006, je součástí interiéru nové restaurace Humno Pub v Tatranské Lomnici ve Vysokých Tatrách. Vozidlo umístili na strop koly nahoru.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Vůz s podpisem slavné Madonny zavěšený v restauraci.

Článek

Automobil museli umístit ke stropu ještě na začátku stavby. Když byla dokončena základní konstrukce, Cadillac zavěsili koly nahoru a až následně mohli dokončit stavbu restaurace.

Automobil v roce 2006 půjčil organizátorům koncertu jistý slovenský finančník. Teď je z něj nová tatranská atrakce. Dvoutunový automobil visí nad hlavami zákazníků nové restaurace ve výši několika metrů. Autoři projektu se pochlubili, že na opěrce hlavy luxusního opancéřovaného Cadillacu Escalade je vlastnoruční podpis Madonny.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Další atrakcí je sněžná rolba zabořená do stavení.

Restaurace Humno Pub je součástí tzv. Zlaté uličky, která bude novým centrem Tatranské Lomnice nedaleko údolní stanice lanovky na Skalnaté Pleso.

Kromě Cadillacu je atrakcí podniku také sněžná rolba, která jakoby prorazila zeď restaurace. V interiéru je zabudovaná audio technika s lasery. Pomocí těchto technických vymožeností je možné vytvořit uvnitř restaurace dojem vichřice nebo bouře v Tatrách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám