Hlavní obsah

Krajčova manželka v sedmém měsíci těhotenství ukázala na přehlídce nahé bříško

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Martina Poulíčková, manželka zpěváka Richarda Krajča, je v sedmém měsíci. I v tak pokročilém stadiu těhotenství se objevila na módní show návrháře Josefa Klíra a předvedla rostoucí bříško.

Článek

"S Pepou Klírem jsme dlouholetí kamarádi. Když mě požádal, abych pro něj předváděla, neváhala jsem. Navrhl mi model přímo na tělo," řekla Martina Poulíčková, manželka muzikanta Richarda Krajča.

Martina s Richardem očekávají narození druhého potomka. Již mají ročního syna Richarda. Zda tentokrát čekají chlapečka, nebo holčičku, tají. Zahaleno tajemstvím bylo i Martinino první těhotenství. Zpráva, že mají syna Richarda, se do světa rozletěla až několik měsíců po narození chlapečka.

Martina se modelingu věnuje od patnácti let. Až během vztahu s Richardem ho pověsila na hřebík a začala se věnovat rodině. Předvádění na Klírově módní show bylo výjimkou. Rozhodně návrat na módní molo neplánuje.

Vedle manželky Richarda Krajča se na přehlídce objevily další známé tváře. Předváděla vicemiss ČR Veronika Chmelířová a Tereza Zimová, známá z reality show Vem si mě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám