Hlavní obsah

Paris Hiltonové zakázali vstup do Japonska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Paris Hiltonová odešla od soudu triumfálně. Za držení kokainu totiž vyvázla s roční podmínkou a veřejně prospěšnými pracemi. Jenže ačkoli americký soudce jí žalář upřel, vězeňkyni z ní teď učinili Japonci. Minimálně tam totiž skandalistka nesmí, ačkoli měla v císařství propagovat svou vlastní módní značku. Ani podnikatelské zájmy japonské celníky neobměkčily a Hiltonovou nepustí z tokijského letiště na krok.

Článek

Paris přiletěla do japonské metropole se sestrou Nicky, která se navrhování oblečení věnuje. Jenže na letišti vznikl velký chaos, když japonští celníci odmítli pustit jednu z dcer Hiltonových přes hranice. Dotyčnou byla právě Paris. Musela se ubytovat v letištním hotelu, z něhož se nesmí hnout na krok.

Paris Hiltonová proto zrušila tiskovou konferenci plánovanou na středu 22. září a čeká na definitivní vyjádření japonských úřadů, které jí vstup do země definitivně zamítnou, či nakonec povolí.

„Paris Hiltonová byla zadržena imigračními úřady na japonském letišti poté, co přiletěla kvůli svým obchodním závazkům plánovaným měsíce dopředu,“ žehlila před novináři celou situaci mluvčí dědičky Dawn Millerová.

Hiltonové odmítli vstup do země právě kvůli faktu, že se přiznala k držení kokainu a byla za to v USA odsouzena. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám