Hlavní obsah

Průšvihářka Lohanová kašle na soud, měla znovu pozitivní drogový test

– Los Angeles

Americká herečka Lindsay Lohanová měla několik týdnů po předčasném propuštění z vězení pozitivní test na přítomnost drog a alkoholu, které jí jako součást ambulantního programu nařídil soud.

Článek

Herečka se přiznala v pátek na sociální síti Twitter. Kvůli případnému porušení zkušební lhůty by mohla jít zpět do vězení.

"V nejnovějším testu na užití drog jsem bohužel selhala," napsala Lohanová. Dodala, že zneužívání návykových látek je nemoc, která nezmizí přes noc, ale že se usilovně snaží závislost překonat. Také prý je připravena stanout příští týden znovu před soudem.

Hrozí jí 30 dní vězení 

Web o životě celebrit tmz.com uvedl, že herečka měla minulý týden pozitivní testy na kokain. Pokud se zprávy potvrdí, za porušení podmínek zkušební lhůty jí hrozí 30 dní ve vězení.

Soud v Los Angeles v červenci odsoudil 24letou herečku za porušení předchozí podmínky uložené v souvislosti s její jízdou v opilosti v roce 2007 k 90 dnům ve vězení a dalším 90 dnům v protialkoholní léčebně.

Lohanová tam pobyla krátkou dobu a v srpnu byla předčasně propuštěna. Pak nastoupila do tříměsíčního ambulantní protialkoholní léčby, ve které je nejméně dvakrát týdně náhodně testována na přítomnost alkoholu či drog v krvi. Kromě toho chodí na psychoterapii a konzultace s odborníky na odvykání závislostem.

Mluvčí prokuratury losangeleského soudu agentuře AP sdělila, že k pátečnímu odpoledni nebyl žádný termín slyšení s Lohanovou stanoven.

Lohanová byla považována za jednu z nejtalentovanějších mladých hereček poté, co natočila filmy jako Mezi námi děvčaty a Bobby. Po třech pobytech v odvykacím zařízení v roce 2007 však její filmová kariéra začala upadat.

Reklama

Související témata:

Související články

Lindsay Lohanová nastoupila do vězení

Americká herečka Lindsay Lohanová v úterý nastoupila do vězení, kde by měla podle rozsudku strávit tři měsíce. K tomu byla odsouzena počátkem července za to,...

Výběr článků

Načítám