Hlavní obsah

Těhotná Krainová se v osmém měsíci bude fotit nahá

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Topmodelka Simona Krainová už za dva měsíce přivede na svět syna. Za sebou má poslední práci a jde na mateřskou. Před porodem ji ale čeká ještě jedno focení. V osmém měsíci těhotenství se svlékne pro módní časopis.

Článek

Simono, jsi v sedmém měsíci těhotenství. Jak se cítíš?

"Cítím se výborně. Je to úžasné. Nic neřeším. Všechno házím za hlavu a mám úplně jiné priority. Přesto přiznávám, že jsem někdy docela vystresovaná, bojím se. Nemám každý den úžasné stavy a jako každá nastávající máma mám i já strach o malého.

Moderovala jsi ve středu finále modelingové soutěže, jak tvůj syn snášel celodenní stres?

Byl strašně klidný. Zvláštní je, že spí, když jsem totálně vynervovaná a naopak když jsem doma v klidu, začne kopat. Během finále neudělal jediný pohyb. Bude to společenský kluk.

Stále platí, že se bude jmenovat Sebastian?

Už to neplatí. Jaké máme vybrané jméno, neprozradím. Nechám si ho pro sebe.

Můžeš prozradit své současné míry?

100 centimetrů přes prsa, 110 v pase a boky radši neměřím. Ty jsou ale doufám pořád relativně v pohodě.

V šestém měsíci jsi se vdala za přítele Karla Vágnera. Chtěla jsi, aby se syn narodil do úplné rodiny?

Bylo to spontánní rozhodnutí. Karel mě požádal o ruku a za čtrnáct dní jsme všechno zařídili. Možná bychom se nevzali, kdybychom nečekali syna, ale možná jo. On je tak výjimečný, že jsem si řekla, že budu pyšná, když budu jeho manželkou. Byla to krásná, dlouhá a romantická svatba.

Jaká byla svatební noc?

To bych si nechala pro sebe. Svatební noc byla a nespala jsem se svojí sestrou v pokoji, jak se psalo. (smích)

Plánujete svatební cestu?

Ta nyní není na pořadu dne. Už mám zakázané létat. Od šestého měsíce to je nebezpečné a já nehodlám nic riskovat. A do Rumunska se nám autem jet nechce (smích).

Moderování Elite model Look bylo tvojí poslední prací před porodem? Jak dlouhou plánuješ mateřskou?

Ještě mě do porodu čeká focení nahého bříška pro módní časopis. Doktor mi nakázal klid, takže do porodu opravdu už žádná práce nebude. A jak dlouho budu doma s malým? Než mi z toho začne hrabat. Uvidíme. Chtěla bych se věnovat prckovi co nejdéle, moc se na to těším. Podle mě budu fantastická máma. Jsem srdcař jako blázen. Pláču, když vidím ty malinkaté dupačky, všechno peru, žehlím, skládám.

Plánuješ klasický porod?

Budu rodit tak, jak to příroda bude chtít. Plánuju rodit samozřejmě klasicky. Porodu se nebojím a nijak ho neřeším.

Už máš pořízenou výbavičku pro syna?

Mám skoro všechno vybrané. Oblečení jsem si nakoupila v Americe a spolupracuji s jednou firmou, která mi zajistí pro miminko vše od flaštiček, hraček až po kočárek. Navezou mi to příští týden. Jen kočárek z pověrčivosti nebude doma.

Jak to momentálně vypadá s vaším bydlením? Nedávno jsi koupila byt Dary Rolins, který sousedí s tvým a budete oba byty spojovat. Rekonstrukce už začala?

Ano, mělo by to být hotové na podzim příštího roku. Nyní bydlíme v pronájmu v centru Prahy. Pronajali jsme si byt u Vltavy, jsou tam parky, budou to hezké procházky s malým.

Bude ti po porodu pomáhat chůva?

Mám nasmlouvané dvě chůvy. Obě jsou zdravotní sestry, které mi budou chodit pomáhat, když budu potřebovat. Nikoho vybraného na plný úvazek nemám. Uvidím, jak to všechno bude, nelámu to přes koleno.

Byla jsi kdysi královnou večírků. Alkohol a cigareta ti v těhotenství nechybí?

V momentě, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná, jsem odložila poslední skleničku vína a típla poslední cigaretu. Dokonce uvažuju, že s kouřením už ani nikdy nezačnu, neláká mě to. A alkohol mi také vůbec nechybí, což se přiznám, že bych od sebe nečekala. Když vidím, jak přátelé popíjí, nic to se mnou nedělá a naopak si říkám, že budou mít chudáci druhý den kocovinu. A já zase krásné ráno s čistou hlavou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám