Hlavní obsah

Tomáš Řepka poprvé promluvil o Vlaďce Erbové

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Fotbalista Tomáš Řepka poprvé promluvil o své přítelkyni, modelce Vlaďce Erbové. Koupí si její kalendář, ale ve fotbalové šatně ho nepověsí. Prý by se nemohli se spoluhráči soustředit na sportovní výkon.

Erbová a Řepka při křtu kalendářeVideo: Novinky

 
Článek

Tomáš Řepka se stal kmotrem kalendáře, který Vlaďka Erbová nafotila pro nadaci Rakovina věc veřejná. Řepka s nadací také aktivně spolupracuje. "Oslovila mě Vlaďka a jsem velmi rád, že můžu pomoci. Neváhal jsem ani vteřinu," řekl Novinkám Řepka.

Společně s Vlaďkou navštívili dětskou onkologii nemocnice v Olomouci. "Sám jsem táta dvou dětí a je velmi těžké vidět tak těžce nemocné děti," přiznává Řepka.

Poprvé také přiznal, že se odstěhoval od manželky Renaty. "Se svou ženou už nějakou dobu ve společné domácnosti nebydlím. Každý den se ale vídám s dětmi," řekl Novinkám kapitán pražské Sparty.

Kalendář si prý sám koupí, ale ve fotbalové šatně viset nebude. "Je nádhernej. V šatně ho ale určitě mít nebudu. Máme tam hodně vlčáků a musíme se soustředit na fotbal," dodal Řepka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám