Hlavní obsah

Miss Králová po roce na módním mole: Předvedla přírodní šestky

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss Lucie Králová a Kateřina Konvalinka Průšová byly hvězdami módní přehlídky spodního prádla. Obě krásky mají společné nejen bujné vnady, ale také rozchod se svými manžely. Králová předvedla své obří šestky na módním mole po více jak roce.

Přehlídka s Lucií Královou a Kateřinou PrůšovouVideo: Novinky

 
Článek

"Jsem máma dvou kluků, podprsenku a kalhotky bych už nepředváděla. Maximum je korzet a myslím, že to úplně stačí," řekla Novinkám Králová. Miss ČR 2005 se pyšní největším přírodním poprsím mezi českými modelkami. Na módním mole se objevila po roce.

"Modeling už prakticky nedělám. Jsem máma na mateřské dovolené. Nabídky pečlivě zvažuji. Jednou za čas si od dětí ráda odskočím, beru to jako relax a ne jako přivýdělek," prozradila.

Králová se rozvádí s manželem, podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem. Stále je v rozvodovém řízení, ale nechce o tom vůbec hovořit. "Je to intitmní věc, neřeknu nic," vysvětlila.

Od manžela se před deseti dny odstěhovala také Miss ČR 2002 Kateřina Konvalinka Průšová. "S Vláďou jsme v pohodě, jen jdeme každý svou cestou. Žádost o rozvod podána není ani z jedné strany. Uvidíme, co bude," řekla Novinkám Průšová. Ani jeden prý nemají novou známost. "Nikdy třetí v tom z mé ani z Vláďovi strany není," říká.

Ta je stále modelkou na plný úvazek. "S předváděním prádla problém nemám, je to moje práce," prozrazuje Průšová, která zanedlouho odlétá fotit do Panamy a poté do Ameriky. "Za chvíli ze mě bude modelka v důchodu, tak na poslední chvíli ještě frčím ven vydělat nějaké penízky," dodala se smíchem.

Manžel Průšové Vladimír Konvalinka na druhé výročí Volcano complex, v rámci kterého se módní přehlídka konala, dorazil také. Před zraky novinářů nadále předstírají přátelský rozchod. "Katka je slušná a nechce prát špinavé prádlo na veřejnosti. Všichni věděli, že ji Vláďa neustále podvádí a proto ho Káča opustila," dodal blízký přítel modelky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám