Hlavní obsah

Lev napadl svého ošetřovatele v hotelovém resortu v Las Vegas

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Většina zamilovaných novomanželů si přeje, aby jejich svatební cesta byla nezapomenutelná, ale zřejmě ne za každou cenu. Pro Tita a Drew Ellisovi bude však jedním z nejsilnějších zážitků z líbánek návštěva hotelu MGM v Las Vegas, kam se společně rozhodli zajít podívat na šelmy, jejichž zasklený výběh je součástí hotelového resortu. A dočkali se opravdu nečekané podívané, jeden ze lvů napadl svého ošetřovatele.

Článek

Titus Ellis incident natočil na videokameru. Dva ošetřovatelé zpočátku klidně stáli poblíž dospělého lva se lvicí, když začal lev jednoho z mužů sledovat a poté na něj zaútočil.

Druhý ošetřovatel se snažil svému kolegovi pomoci. Podařilo se mu muže od lva dostat nezraněného, dokonce bez jakýchkoliv stop po pokousání či škrábanců. Napadený muž nakonec utekl pryč, i když ho lev pronásledoval. To už byl však dotyčný v bezpečí. Důvod nečekaného útoku není znám, lev byl na oba muže zvyklý.

Reklama

Výběr článků

Načítám