Hlavní obsah

Jennifer Greyová z Hříšného tance bojuje s rakovinou, ale tančí dál

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Smutné pokračování v reálném životě má jeden z nejoblíbenějších romantických filmů všech dob z roku 1987 Hříšný tanec. Oba hlavní představitelé Patrick Swayze i Jennifer Greyová vědí, jak zákeřná dokáže být rakovina. Zatímco Swayze, který ve slavném filmu hrál tanečního instruktora Johnnyho minulý rok v září rakovině slinivky břišní podlehl, Greyová, kterou si diváci pamatují především jako „Baby“ podstoupila operaci, při níž jí byl odstraněn zhoubný nádor na krku.

Článek

Herečka měla již delší dobu problémy s bolestmi, lékaři jí později našli v krku malý nádor, okamžitě se musela podrobit chirurgickému zákroku a nyní podstupuje další léčbu. Vyhlídky na vyléčení jsou však velice pozitivní.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Greyová

Zdravotní komplikace přitom padesátiletou Greyovou trápí již dlouho. Před 22 lety měla vážnou autonehodu, při níž si vážně poranila krk. Odvaha Jennifer Greyové však rozhodně nechybí, prokázala to i svou odhodlaností k vystupování v taneční soutěži Dance With the Stars" (americké verzi Star Dance), kde v konkurenci deseti dalších hvězd, včetně herce Davida Hasselhoffa, předvede svůj talent po třiadvaceti letech od slavného filmu s Patrickem Swayzem.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Greyová

S každým případným pádem jí přitom kvůli trvalým komplikacím s krkem hrozí ochrnutí. Sama herečka si však nic takového nepřipouští a uvádí, že život je příliš krátký a člověk musí riskovat, aby si ho užil.

Jennifer Greyová se narodila v roce 1960 v New Yorku a pochází z umělecké rodiny. Tatínek Joel Grey je herec a maminka Jo Wilderová i zpěvačkou. Ačkoli v roli Frances v Hříšném tanci vypadala ještě téměř jako dítě, bylo jí tehdy už 27 let. Další podobně úspěšnou roli již nikdy nezískala a z veřejného života se na čas stáhla, až nyní se chystá světu znovu připomenout, jakou je vynikající tanečnicí.

Reklama

Výběr článků

Načítám