Hlavní obsah

Renč se nemůže vzpamatovat z rozchodu s Vaňkovou, skončil v ráruči exmilenky

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Režisér Filip Renč se stále nemůže vzpamatovat z rozchodu s Šárkou Vaňkovou, která ho před týdnem pustila k vodě. Na zahájení divadelní sezóny skončil v náruči exmilenky Kristiny Kloubkové, která režiséra utěšovala.

Článek

"Už mezi námi s Filipem nic není. Musím říct, že se z nás stali dobří kamarádi. Filip na tom teď není vůbec dobře, věřím, že se z toho brzy oklepe," řekla Novinkám Kristina Kloubková, která s Renčem randila pět měsíců. Rozešla se s ním letos v květnu.

"Nevím, co se to v poslední době děje. Asi mě tam nahoře někdo fakt nemá rád. Proč? No tak to fakt netuším," řekl Novinkám režisér.

Toho letos opustily dvě partnerky, kvůli řízení pod vlivem návykových látek přišel o řidičský průkaz a ministerstvo dopravy s ním hodlá ukončit spolupráci na kampani Nemyslíš - zaplatíš.

Renč zhubl a vypadá velmi ustaraně. "Hodně pije, máme o něj strach," říkají jeho kolegové.

Renč překvapivě dorazil na zahájení sezóny divadel  Broadway a Hybernia. Přivezla ho taxislužba. Všechny překvapilo jeho velmi intimní přivítání s Kloubkovou. V objetí zůstali několik minut. Poté si to rozdali v badmintonu. "Žádný návrat nečekejte. Mezi mnou a Filipem už bude jen přátelský vztah. Nic víc," dodala Kloubková.

Šárka Vaňková na sportovní den nedorazila. Zřejmě se chtěla vyhnout setkání nejen s Renčem, ale také s Danielem Hůlkou, se kterým také chodila.

Reklama

Související články

Renč lhal, podle policie seděl za volantem on

Policie je přesvědčená, že za volantem modrého subaru, které 17. srpna narazilo v Praze 9 do jiného auta, byl režisér Filip Renč. Ten po nehodě tvrdil, že auto...

Výběr článků

Načítám