Hlavní obsah

Miss Salačová se půl roku po porodu vrací do práce

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss ČR 2000 Michaela Salačová se po roce vrací k práci dýdžejky. Poprvé od porodu opustí na noc svého půlročního syna Olivera. A chystá se jet hrát i do zahraničí.

Článek

"Naposledy jsem hrála loni 8. srpna. Věřím, že si to pořádně užiju. Jen to bude úplně poprvé, co budu přes noc od malýho pryč. Tak z toho mám trošičku stres," řekla Novinkám Salačová.

Její manžel Dalibor Vajčner dostal prý jasné instrukce, jak se o syna starat. "Odjíždím večer do Sušice a vracím se zítra dopoledne. Manželovi jsem sepsala papír plný informací, jak s malým zacházet. Přijede mu na pomoc jeho maminka," prozrazuje Salačová.

Věří, že syn si její nepřítomnosti ani nevšimne. "Kojím už jen dvakrát denně - ráno a večer, přes noc je hodnej a spinká. Snad by to ani neměl postřehnout," vysvětluje bývalá královna krásy.

Jako dýdžejka plánuje zatím pracovat jen jednou měsíčně. Od příštího roku chce za prací cestovat i do zahraničí. "Už před porodem jsem říkala, že až malýmo bude tak půl roku, chci jednou měsíčně hrát. V lednu mu už bude rok a to bych chtěla přidat jednou měsíčně ještě zahraničí. Už nyní mám nasmlouvané hraní například v Belgii," říká známá dýdžejka.

Foto: Václav Jirsa, Právo

Když máme návštěvu, tak otevřu okno a hraju jim ven na terasu, pochvaluje si další výhodu samostatného studia.

O syna se s manželem starají sami. Chůvu prý nechtějí. "Nechtěla bych k Olímu nikoho cizího. Když potřebujeme s manželem pomoci, jsou k dispozici babičky. Roli maminky si moc užívám. Chůvu ani nepotřebuju. Začali jsme chodit plavat a cvičit, malej začíná komunikovat, je s ním sranda a je to moc fajn," dodala Salačová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám