Hlavní obsah

Tiger Woods si staví nové megasídlo, bude ho stát více než miliardu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Tiger Woods je rozvedený muž, jeho jméno je navíc synonymem k obrovskému sexuálnímu skandálu. Jenže golfista se opět dívá na svět zpříma a pustil se do budování nového sídla. Obří rezidence na ostrově Jupiter náležejícím státu Florida ho bude stát 54 miliónů dolarů, v přepočtu tedy více než miliardu korun. A sportovec se kvůli novému sídlu dokonce i zadlužil.

Foto: Profimedia.cz

Tiger Woods se krátce po rozvodu zadlužil a rozhodl se zbudovat si luxusní sídlo za více než miliardu korun.

Článek

Hypotéku by měl splatit do ledna 2016. Podle plánů bude mít ve své zbrusu nové rezidenci tenisový kurt, kyslíkovou terapii, několik bazénů a velké fitness centrum.

Jeho manželství s Elin Nordegrenovou ukončil soud okresu Bay na Floridě v pondělí 24. srpna. Bývalí partneři se prý na vypořádání majetku a péči o děti domluvili a konci jejich manželství tak nic nebránilo.

Spory o majetek se nekonaly

Média očekávala velké tahanice o majetek, ale golfista jim vypálil rybník poklidným a utajovaným koncem manželství. Kolik si z něj Elin odnesla, ale oba dva přísně tají.

„Prošla jsem si stadii naprosté nedůvěry a šoku, hněvu a hlubokého zármutku nad ztrátou své rodiny, kterou jsem opravdu moc chtěla pro své děti,“ přiznala Elin po rozvodu v interview pro magazín People.

Reklama

Výběr článků

Načítám