Hlavní obsah

Vašek Noid Bárta se rozešel se sestrou Petra Jákla

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Muzikant Vašek Noid Bárta se po rok a půl dlouhém vztahu rozešel s přítelkyní Alenou Jáklovou. Jako důvod uvedl odcizení způsobené jeho pracovním vytížením v posledních měsících.

Článek

"Bohužel nebo bohudík bylo strašně práce, měl jsem půl roku totálního zápřahu. Muzikály, skládání hudby k filmu Kajínek a další muzika. S Alenkou jsme se domluvili, že to nemá dál smysl. Skoro jsme se neviděli," řekl Novinkám Vašek Noid Bárta. Zprávu o rozchodu jako první přinesl deník Aha.

"Promluvili jsme si a já bych musel přehodnotit priority. Máme odlišný náhled na způsob života. Alenka je ze sportovní rodiny, kde je jasná disciplína, já z umělecké. Práce mě teď hrozně naplňuje, a když se tak skvěle všechno rozjelo, zastavovat ten vlak nechci," vysvětluje Noid, který poslední měsíce zkoušel dva muzikály najednou. Hlavní role bude mít v muzikálu Robin Hood, který má ve středu premiéru a v muzikálu Jesus Christ SuperStar, který se bude hrát od listopadu a kde ztvární Jidáše.

"Alenku mám stále moc rád, ale rozchod byl jediným rozumným řešením. Věřím, že zůstaneme přátelé," dodal Noid.

Alenka s Vaškem sdíleli společnou domácnost. Nejvíce času trávili v Uhříněvsi, kde Noid obývá část domu a v němž bydlí také jeho bratr a maminka. "Měli jsme vlastně dvě domácnosti, Alenka má svůj byt v Praze.  Stěhování žádný velký problém nebyl,  Alenka se vrátila do svého bytu," dodal Noid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám