Hlavní obsah

Sagvan Tofi se zranil při hokeji, nohu bude mít pět týdnů v sádře

– Liberec
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvák a herec Sagvan Tofi se zranil. Během tréninku s hokejovým týmem HC Olymp v Liberci si poranil nohu a čeká ho minimálně pětitýdenní sádra. Má poraněné koleno a přetržený vaz.

Článek

"Sportem k trvalé invaliditě... Tak to je asi i můj případ," směje se Sagvan Tofi, který se zranil během tréninku hokejového týmu hvězd HC Olymp v Liberci. "Poranil jsem si koleno a vazy. Dnes mi v nemocnici tahali krev z kolene a myslel jsem si, že mi dají jen ortézu,"  prozradil Novinkám Tofi.

"Doktor mi řekl, že to není žádná legrace. Pokud prý chci dál hrát hokej a být sportovně aktivní, ortéza nepřipadá v úvahu a ve čtvrtek mě čeká bohužel sádra," vysvětluje Tofi, který vyrazil společně s producentem Viktorem Mrázem na párty v doktorském stylu do kubánského  baru Bodeguieta del medio. Předepsaný oděv splnil i Tofi, který dorazil s Mrázem v lékařských pláštích.

Kvůli zranění Tofi předčasně odjel ze soustředění hokejového týmu v Liberci. "Jsem kvůli zranění zpět v Praze. Ve středu jdu zase na vyndávání krve z kolene a uvidím, co mě čeká dál. Odpoledne jedu podpořit kluky do Liberce na párty do Star clubu a doufejme, že to noha přežije," dodal Tofi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám