Hlavní obsah

Paris Hiltonová: Myslela jsem, že ten kokain jsou žvýkačky

– Los Angeles

Paris Hiltonová má zase zaděláno na pěkný malér. Jak již o víkendu Novinky informovaly, policie z Las Vegas ji zastavila při silniční kontrole a objevila v jejím voze kokain. Ačkoli byla Paris pouze spolujezdkyní, další skandál je na světě. Nyní se ji z maléru snaží dostat její právník. Pokud by Hiltonová u soudu neuspěla, zřejmě by si již potřetí poseděla za mřížemi. Dá se však očekávat, že by díky jejímu majetku šlo opět maximálně o pár dní.

Foto: Profimedia.cz

Paris se snaží ze skandálu vybruslit tvrzením, že si spletla kokain se žvýkačkami.

Článek

Skandalistku její advokát David Chesnoff již dostal z vazby a ihned rozjel právní hru, na jejímž konci by měla jeho mandantka z vážného problému vybruslit bez trestu. Hiltonová tak teď přišla s vysvětlením, jak se droga do jejího auta dostala. Podle Chesnoffa si prý myslela, že je to žvýkačka.

Advokát Hiltonové také vyzval veřejnost a média, aby počkala s ukvapenými závěry.

„Tato záležitost se bude projednávat u soudu, ne v médiích, a já vyzývám veřejnost, aby nijak nespěchala s odsouzením mé mandantky, dokud všechna fakta nebudou prezentována a probrána u soudu,“ uvedl Chesnoff.

Kvůli osmi gramům kokainu Hiltonová musí 27. října k soudu. A nebude tam z tohoto důvodu poprvé, takže jí za delikvenci přeci jen vyšší trest hrozí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám