Hlavní obsah

Partyšová nechala pokřtít dvouapůlletého syna

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Gábina Partyšová s manželem Josefem Koktou nechali pokřtít dvouletého syna Kristiána. Svěcenou vodou ho křtil v kostele v Lanškrouně stejný farář, který oddal první svatbu Lucie Bílé s hudebníkem Stanislavem Penkem.

Článek

Partyšová nechala pokřtít syna v kostele Sv. Václava v Lanškrouně, kde "úřaduje" známý farář Zbigniew Czendlik.

"Chtěli jsme Kristiánka pokřít brzy po jeho narození, ale čas běžel. Najednou mu byly dva roky. A to jsme si řekli, že už to musíme brzy zvládnout," řekla Novinkám Partyšová.

"V březnu jsme se na golfu potkali s farářem Zibim a domluvili se, že o prázdninách po našem návratu z Floridy Kristiánka v Lanškrouně v kostele Sv. Václava pokřtíme," prozradila Partyšová.

Za kmotru rodiče Kristiána vybrali sestru Partyšové Moniku. Gábina je také kmotrou dětí své sestry. Jako druhé jméno vybrali biblické jméno Adam. "Před narozením syna jsme zvažovali jména Adam a Kristián. Protože jsem ale měla termín porodu v prosinci, rozhodli jsme se pro Kristiána, aby neměl narozeniny i svátek v jednom měsíci," vysvětluje Partyšová.

V Lanškrouně se po křtu v kostele konal i slavnostní oběd. "Přímo na faře je moc hezká restaurace, tak jsme tam strávili fajn odpoledne," dodala moderátorka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám