Hlavní obsah

Ochrnutý Muž roku Zach poprvé představil na veřejnosti svou přítelkyni

Novinky, Gabriela Wolfová
Náchod

Ochrnutý Muž roku 2009 Martin Zach (25) po půlročním vztahu poprvé vyvedl do společnosti svoji přítelkyni, osmnáctiletou studentku Nikolu Hrubou. Ruku v ruce vyrazili na finále letošního ročníku soutěže o nejkrásnějšího muže.

Článek

Nikola a Martin spolu chodí půl roku. Seznámili se v rehabilitačním centru v Kladrubech, kde Martin strávil půl roku a maminka Nikoly zde pracuje jako fyzioterapetka. Vidí se několikrát týdně, ale poprvé spolu vyrazili na veřejnou akci.

A přípravy rozhodně nepodcenili. Protože Martin doma zapomněl manžetové knoflíčky, vyrazil do Polska, které je od Náchoda vzdáleno jen pár kilometrů a pořídil nové. Nikola zase vyrazila pár dní před akcí na nákupy s Vlaďkou Erbovou, která půvabné blondýnce pořídila nové boty, vybrala kabelku i doplňky.

V den finále se postarala i o vizáž Nikoly. Dokonce Nikole udělala nové gelové nehty, postarala se o účes i make-up. "Udělala jsem to ráda, Martinovi moc záleželo na tom, aby Nikča ten večer oslnila. Je to krásná holka, ani mě nepotřebovala. Ta by mohla na veřejnou akci klidně jít rovnou ze sprchy," řekla s úsměvem Novinkám Erbová.

Martin byl na letošním finále Muže roku předsedou poroty. Nikola seděla po jeho boku. Společně po finále vyrazili i na diskotéku. Zatímco Martin popíjel s kamarádem Pavlem u baru, Nikola to roztáčela s kamarádkami na tanečním parketu.

"Nikolka je nádherná, máme stejný smysl pro humor. Jsem vážně moc rád, že ji mám. Zatím nám vztah skvěle klape," dodal pro Novinky Zach.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám