Hlavní obsah

Žena na ulici hladila kočku, poté ji hodila do popelnice

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Coventry

Průmyslové kamery v anglickém Coventry v sobotu zachytily, jak se starší žena na ulici přibližuje ke kočce a chvilku ji hladí. Zvíře se jí přitom oddaně lísá k ruce. Vtom se neznámá žena rozhlédne, jestli ji někdo nevidí, popadne kočku za srst a hodí ji do popelnice.

Článek

Poté, co čtyřletá kočka Lola skončila v popelnici, žena klidně odkráčela pryč. Zvíře našel její majitel Darryl Mann až druhý den ráno, celých 15 hodin poté, co bylo video pořízeno.

„Když jsem přišel v neděli ráno ven, abych Lolu nakrmil, nikde jsem ji nemohl najít. Ten den bylo opravdu horko, když jsem najednou zaslechl tiché mňoukání vycházející z popelnice. Podíval jsem se dovnitř a našel jsem ji tam. Byla vyděšená a celá špinavá od odpadků,“ vypověděl majitel nebohé kočky.

Majitelé se domnívali, že to byla nešťastná náhoda

Šestadvacetiletý Darryl Mann a jeho manželka Stephanie se nejdřív domnívali, že jejich Lola spadla do popelnice nešťastnou náhodou, přesto se rozhodli, že si přehrají videozáznam pořízený kamerou, která neustále snímá vstup k jejich domu a část ulice. K jejich obrovskému překvapení zahlédli neznámou ženu, která čin udělala záměrně.

„Zajímalo by mě, jak by se cítila, kdyby také musela být 15 hodin zavřená v popelnici bez jídla a vody,“ řekl rozhořčeně Mann.

Ženu její okolí identifikovalo a odsoudilo

„Je to odporné. Nemůžu uvěřit, že někdo něco takového může udělat nevinnému zvířeti. Opravdu bych tu ženu chtěla najít, musí s tím přeci přestat," dodala Stephanie, která byla celou událostí znechucena.

Stephaniina slova byla vyslyšena a ženu o dva dny později lidé v jejím okolí opravdu identifikovali. Většina z nich neskrývala zlost a jejich reakce jsou dokonce tak negativní, že žena musí být pod policejní ochranou. Dotyčná se zároveň na policii bude zpovídat ze svého činu, dosud ale zadržena nebyla.

Reklama

Výběr článků

Načítám