Hlavní obsah

Taxikáři vadila v cestě zasahující sanitka, sedl si za volant a odvezl ji pryč

Novinky, Jakub Kynčl
Eastbourne

Frustrovaný taxikář z britského Eastbourne, jehož auto blokovala zasahující sanitka, se uchýlil ke značně nevhodnému řešení problému. Vylezl z automobilu, sedl si za volant sanitky a záchranné vozidlo odvezl o desítky metrů dál, aby mohl projet se svým vozidlem. Nakonec se v něm ale hnulo svědomí a přišel se sám nahlásit na policii.

Foto: Profimedia.cz

Britskému taxikáři ruply nervy. Ilustrační foto

Článek

Záchranáři právě zasahovali u vážně nemocného měsíčního dítěte a připravovali se ho převést do nemocnice. Dočkali se však ohromného překvapení v momentě, kdy vyšli před dům. Jejich vůz byl pryč a nebylo po něm ani vidu ani slechu. Teprve po chvíli jim náhodný kolemjdoucí řekl, že vůz stojí o něco dál.

Čtyřiašedesátiletý taxikář, kterému vůz překážel, ho odvezl na volné místo k zaparkování dál v ulici, a pak se vrátil do svého vlastního automobilu. Nakonec se v něm však hnulo svědomí a sám se přihlásil na policii. Byl však okamžitě zatčen a propuštěn až na kauci.

"Posádka sanitky nahlásila zmizení vozu 40 minut po půlnoci. Taxikáři vozidlo vadilo, a tak si do něj vlezl a odvezl ho dál. Poté odjel ve svém voze. Přišel však sám na vlastní popud na stanici a svůj čin ohlásil," uvedl mluvčí essexské policie a dodal, že o obviněních, která budou proti taxikáři vzneseny, bude rozhodnuto během dvou týdnů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám