Hlavní obsah

Muž předstíral infarkt, aby nemusel platit v restauracích

– Baltimore
Novinky, Jakub Kynčl

Chytrácký podvod používal Američan Andrew Palmer poměrně dlouhou dobu. Vždy povečeřel v kvalitní restauraci a krátce předtím, než došlo na placení účtu, předstíral infarkt. Často si vyžádal lékařskou asistenci a vždy po svém divadelním výstupu zmizel bez placení. Palmer nyní stanul před soudem a dostal trest odnětí svobody na 18 měsíců.

Článek

Palmer několikrát dokonce v předstíraných křečích poskakoval po zemi, chrlil z úst sliny a válel sudy. Vyšetřovatelé věří, že svým kouskem obalamutil nejméně 12 restaurací v americkém Baltimoru.

Jakmile se dostal do nemocnice, tak vždy po ošetření podepsal revers a budovu opustil. Muž má značně bohatý trestní rejstřík, již dříve byl trestán za několik krádeží. Chycen byl poté, co byly restaurace varovány, že se v jejich prostorech může něco podobného stát.

A v restauraci Schmuckers se to opravdu stalo. Nejdříve udělal muž účet asi za 1500 korun a poté začal předstírat infarkt. Během dvou minut přijela místo ambulance policie. Palmer dostal nepodmíněný trest odnětí svobody na 18 měsíců, což byla horní hranice sazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám