Hlavní obsah

Přední generální inspektor indické policie se rozhodl stát se ženou

– Lakhnaú
Novinky, Dagmar Plecháčová

Ind, který je jednou z nejvyšších policejních osobností celé země, nedávno šokoval své kolegy a podřízené, když jim sdělil, že se chce stát ženou. Dickie Panda je generální inspektor policie v Lakhnaú, hlavním městě nejlidnatějšího indického státu Uttar Pradéš a je proslulý svým radikálním přístupem ke zločincům.

Foto: Profimedia.cz

Přední indický policejní inspektor se rozhodl stát se ženou, své kolegy tím šokoval. Ilustrační foto

Článek

Dickie Panda, který vždy striktně přístupoval ke kriminalitě a trestné činnosti a platil za "chlapa každým coulem", se tento měsíc najednou objevil v práci v ženských šatech a oznámil kolegům, že se od nynějška stává ženou.

Událost, která se považovala za skandál, se držela v tajnosti do té doby, než se Panda rozhodl si před soudem oficiálně „osvojit“ svou ženu a udělat z ní svou dceru proto, aby ji mohl i nadále především finančně podporovat.

Jako ženy nemohou zůstat manželi

„Moje žena Veena by neměla trpět tím, že jsem nyní žena. Na druhou stranu ale evidentně nemůžeme nadále zůstat manželé, když jsme ženami obě. Proto jsem ji nechal prohlásit svou dcerou,“ uvedl k celému incidentu Panda.

Ind poté sdělil soudu, že své manželce (nyní dceři) bude měsíčně dávat v přepočtu 9000 korun jako výživné, což je na místní poměry velice slušná finanční „výpomoc“.

Reklama

Výběr článků

Načítám