Hlavní obsah

Alice Bendová ukázala dceru Aličku: Přestala kojit a těhotenská kila jsou pryč

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Alice Bendová poprvé na veřejnosti předvedla dvouapůlměsíční dceru Aličku. Populární herečka přiznala, že již nekojí a dcera je na umělé stravě.

Článek

"Už nekojím, krmíme lahvičkou umělé mlíčko. Stejně to bylo i u syna Vašíka, také jsem neměla mlíko," prozradila Novinkám Alice Bendová.

Tříletý syn Vašek prý přítomnost mladší sestry snáší dobře. "Hodně hlídáme, aby si ho i návštěvy všímaly jako prvního a také dostal první dárek. Dáváme si zkrátka pozor, aby se necítil být odstrčený na druhou kolej. Jsou samozřejmě situace, kdy malá dlouho papá a Vašík si už chce hrát. To začne vyvádět. Ale jinak je naprosto v pohodě," říká populární herečka. "Ta řežba teprve přijde. Jen co malá Alička začne krást hračky, bude zle," směje se Alice.

Dvouapůlměsíční dcera Alice je prý celá po tátovi, podnikateli Vaškovi Bendovi. "Je to komplet celej Vašek. Po mě je to holčička a to je tak asi všechno," směje se Alice.

Bendová ukázala dceru Aličku poprvé na veřejnosti v jedné pražské drogerii, kde podpořily charitativní projekt "5 000 000 Kč pro dětský úsměv". Malá Alička překvapila dudlíkem, na kterém měla popisek Vašek Benda.

"Věnoval jí ho brácha Vašík, když jsme přišly z porodnice, a má ho nejradši. Jinak má padesát růžových dudlíků se svým jménem. Nechal jí je vyrobit kamarád," vysvětluje.

Bendová má dva a  půl měsíce po porodu zpět svoji stíhlou postavu. "Ještě mi zbývají asi dvě kila, ale to je úplně v pohodě. Do fitka nechodím, doma jen cvičím břišní svaly. Na nic jiného není čas," dodala Bendová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám