Hlavní obsah

Ochrnutý Muž roku Martin Zach má novou přítelkyni

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lázně Bělohrad

Ochrnutý muž roku Martin Zach má novou lásku. S půvabnou osmnáctiletou Nikolou chodí tři měsíce. Seznámili se v Kladrubech, kde půl roku rehabilitoval.

Článek

"Je to paradox. Zdravý jsem byl dva roky bez přítelkyně a teď, když jsem na vozíku, si ji najdu," řekl Novinkám Martin Zach. S osmnáctiletou Nikolou se seznámil v rehabilitačním centru v Kladrubech.

"Cvičila se mnou její maminka. Nikola za ní občas chodila a přeskočila jiskra," vysvětlil Zach. "Je strašně hodná a milá. Jsem vážně moc rád, že ji mám. Moc mi pomáhá," dodal na víkendovém soustředění finalistů letošního ročníku Muže roku v Lázních Bělohrad.

Zach viděl finalisty poprvé. "Můžou být rádi, že letos nesoutěžím. Neměli by šanci," smál se. Stále ještě úřadující Muž roku strávil s finalisty celý víkend. Na noc jezdil ale spát na chatu, kterou mají jeho rodiče jen pár kilometrů od lázní.

Přítelkyni Nikolu v pátek před zahájením soustředění odvezl domů do Kladrub. "Byla tady se mnou na chatě tři dny. Naši Nikču znají a oblíbili si ji. Je skvělý, že mám nové auto. Bez něj by to bylo horší. Já bydlím ve Vrchlabí, Nikola s rodiči v Kladrubech. Takhle jsme u sebe za chvíli," dodal Zach.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám