Hlavní obsah

Nahá žena při milování spadla ze střechy z výšky 20 metrů, vyvázla bez zranění

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aberdeen

Kuriózní nehoda se šťastným koncem se stala v sobotu ve skotském městě Aberdeen. Mladý pár se zde rozhodl zpestřit si intimní chvíle milováním na střeše domu. Dvacetiletá žena však neudržela rovnováhu a ze střechy třípatrové budovy z výšky téměř dvaceti metrů spadla. Přivolaná záchranka ženu odvezla na vyšetření do nemocnice, ale nebyla zjištěna žádná vážnější zranění, uvedl britský deník Metro.

Foto: Profimedia.cz

Střechy domů nejsou pro milování tou nejlepší volbou.

Článek

Náruživé dvojici byla zřejmě postel již málo, a proto chtěla vyzkoušet něco neobvyklého. K sexu si tak mladí lidé vybrali střechu, kam vlezli z okna v třetím patře. Oba se svlékli, ale ženě po chvíli uklouzla noha a ze střechy se zřítila.

„Pěkně vyváděli, vyrušili mě od práce. Kdo ví, proč si mysleli, že to bude skvělý nápad,“ uvedl jeden z dělníků pracujících na výstavbě bytů v ulici Bridge Street, kde se incident odehrál.

Dělníkovi přidělali práci

„Žena měla slzy v očích. Potom přijela policie, záchranka a dokonce i hasiči, ti všichni tady byli. Ta dvojice mi ale přidělala práci, musel jsem zasklít okno, které rozbili,“ pokračoval dělník.

Mladá Skotka neutrpěla až na pár odřenin žádná vážnější zranění, záchranka ji však pro jistotu odvezla do nedaleké nemocnice Aberdeen Royal k vyšetření, odkud byla zakrátko propuštěna.

Reklama

Výběr článků

Načítám