Hlavní obsah

Marešova milenka slavila narozeniny, od Leoše dostala náramek za 20 tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Nová přítelkyně moderátora Leoše Mareše, Česká vicemiss 2008 Hana Svobodová oslavila 22. narozeniny. Od našeho nejlépe placeného moderátora dostala rudé růže a náramek za 20 tisíc korun.

Článek

Mareš je ke svým láskám velmi štědrý. Se Svobodovou chodí teprve dva měsíce a už se vozí v jeho luxusním voze Audi R8, platí jí pronájem bytu v centru Prahy a dárky jsou na denním pořádku.

Nešetřil ani na dárku k jejím 22. narozeninám, které slavila minulý pátek. Leoš ten den trávil v Hudebním divadle v Karlíně, kde probíhaly od pátku do neděle castingy na nováckou show Talentmania, kterou bude moderovat.

Na velké nákupy proto přes den neměl čas. Vybírat dárek vyrazil do Pařízské ulice dopoledne před natáčením. Haně Svobodové koupil puget 22 rudých růží a také luxusní široký náramek s křišťály Swarovski, za který zaplatil dvacet tisíc korun.

"Náramek je opravdu nádherný. Leoš nám ho ukazoval a zajímalo ho, jestli se nám líbí.  Hodně mu na tom záleželo. Pak si šel krabičku s náramkem i puget odložit do restaurace v divadle a poprosil personál, aby mu to do večera schoval. Bál se, že to někde nechá a ztratí," řekl Novinkám zdroj z televize Nova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám