Hlavní obsah

Marta Jandová se svlékla, bude tváří masážního salónu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Marta Jandová přiznala velké bolesti zad a proto okamžitě kývla na nabídku stát se tváří salónu thajských masáží. I když v minulosti několikrát odmítla nafocení sexy fotek pro pánský časopis, tentokrát se svlékla. Podmínkou bylo, že fotky budou decentní.

Článek

Marta už několikrát dostala nabídku svléknout se pro Playboy v Česku i v Německu, kde je také velmi populární. Vždycky odmítla.

Nyní přišla nabídka na nafocení nahých snímků pro salón thajských masáží. "Jsem samozřejmě nahá, ale podmínkou bylo, že nebude nic vidět. Fotky jsou velmi vkusné," říká Marta.

Po splnění této podmínky kývla okamžitě. Marta trpí častými bolestmi zad a proto masáže vyhledává. "Se zády mám vážně problémy, trpím bolestmi a masáže mi na to vedle sportu, na který teď nemám moc času, hodně pomáhají," vysvětluje zpěvačka.

"V poslední době neustále při práci i na cestach hodně sedím a moje záda do dost odnášejí. Po thajské masáži se cítim jako znovuzrozená. Navíc je super, že salón sídlí kousek od divadla Hybernia, kde hraji. V sezóně před představením tam budu jako doma," říká Marta.

Populární zpěvačka neustále pendluje mezi Českem a Německem. V pátek se svojí kapelou hrála na festivalu Benátská noc a v srpnu si naordinovala odpočinek. "To budou moje zatim jediné prázdniny, zůstanu v Čechách. Na konci srpna odlétám na tři týdny do USA, kde budeme točit další díly Popstars," prozrazuje. Koncem září vychází její kapele Die happy sedmé album a poté ji čeká turné.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám