Hlavní obsah

Peter Nagy na policii: Našli mu ukradenou kytaru za 120 tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvák Peter Nagy si ve čtvrtek vyzvedl na policejní stanici kytaru, kterou mu před půl rokem ukradli. Šlo o nejdražší kousek ze zpěvákovy sbírky. Kytara vyšla Nagye na 120 tisíc korun.

Článek

Nagy o kytaru přišel na pražském Smíchově, kde koncertoval. Po svém vystoupení ji dal do kufru svého mercedesu a když se asi za hodinu vrátil k autu, bylo vykradené. „Přišel jsem k autu a uvítala mě rozbitá okna a neměl jsem koženou bundu, foťák a kytaru," řekl Novinkám Nagy.

Odcizená kytara byla zpěvákovou nejoblíbenější. Byla z limitované edice a Nagy za ni zaplatil 120 tisíc korun. "Byl jsem z toho hodně špatnej, nejde o ty peníze, ale byl mezi námi už velmi blízký vztah," vysvětluje slovenský zpěvák.

Když mu zavolali z policie, že kytaru našli, nemohl tomu věřit. Už byl smířený s tím, že se se svojí "láskou" nikdy nesetká. "Policie zabodovala. Hned jsem si zkusil na kytaru zahrát a vypadá to, že je v pořádku. Kdyby byla někde ve vlhkém prostředí, mohl bych ji zahodit," dodal Nagy.

Kytaru ukradli dva mladí lidé, kteří vykrádali auta. Policie po nich pátrala více než rok. Nyní je vyšetřuje na svobodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám