Hlavní obsah

Michal Dvořák si odvezl syna z porodnice, přítelkyni daroval auto za milión a půl

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Muzikant Michal Dvořák a dýdžejka Lucca opustili s pětidenním synem Michalem porodnici. Dýdžejku čeká doma luxusní dárek. Dvořák jí koupil auto za milión a půl. Šťastný pár chystá svatbu.

Článek

Muzikant Michal Dvořák s přítelkyní Lucií Kvasnicovou, která používá umělecké jméno DJ Lucca a pětidenním synem Michalem opustili porodnici  v pražském Podolí v pátek ve 12 hodin.

Michal překvapivě Lucii nekoupil květiny, jak bývá u šťastných otců zvykem. „Lucka je na kytky alergická a navíc jsem byl celou dobu v porodnici s Luckou a spal jsem tady,“ řekl Novinkám Dvořák.

„Koupil jsem jí auto - Volkswagen Tiguan a ještě samozřejmě dostane nějaký briliant,“ prozradil Dvořák.

Při odchodu z porodnice pětidenní Michal plakal, měl hlad a dával to rodičům pořádně znát. „Kojím každé dvě hodiny. Hned v autě malého nakrmím,“ usmála se DJ Lucca.

Lucie porodila syna Michala v pondělí v 10:17 císařským řezem. Otec byl u porodu. „První den si moc nepamatuji, měla jsem zákaz vstát a 24 hodin jsem ležela na zádech a byla jsem pod vlivem opiátů,“ řekla Lucie.

„Úterý a středa byly šílené, jizva hodně bolela, nemohla jsem se ani sklonit. Každý den je mi ale lépe a lépe,“ prozrazuje.

Výbavičku mají kompletní. "Myslím, že toho máme víc než nakonec budeme potřebovat. Nejdéle jsme vybírali kočárek," usmívala se při odchodu z porodnice dýdžejka.

Michal Dvořák byl třikrát ženatý, s žádnou z bývalých manželek potomka neměl. Až Lucie, se kterou žije na hromádce, mu porodila syna. „Na manželství jsem nezanevřel, určitě se vezmeme. Svatba bude,“ dodal šťastný otec.

Reklama

Výběr článků

Načítám