Hlavní obsah

Orlando Bloom se tajně oženil po měsíci od zásnub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britský herec Orlando Bloom, známý především díky roli Legolase z filmu Pán Prstenů, je ženatý. Po měsíci od zásnub si se sedmadvacetiletou modelkou Mirandou Kerrovou řekli ano během tajného obřadu. Ovšem fakt, že jsou svoji, zveřejnili jen proto, že Miranda musela zrušit své pracovní závazky.

Článek

Orlando randí s Mirandou od konce roku 2007, veřejně se poprvé jako pár ukázali v dubnu 2008. O ruku požádal Bloom svou lásku teprve před měsícem.

Sedmadvacetiletou Kerrovou v modelingovém světě proslavilo především propagování spodního prádla Victoria's Secret. Podle časopisu Forbes je v současné době devátou nejlépe placenou modelkou světa.

Třiatřicetiletý Bloom, který kromě Pána prstenů zazářil například v Pirátech z Karibiku, se s Mirandou před dvěma lety na krátko rozešel, ale jejich cesty se opět spojily. Již dlouho se v médiích průběžně objevovaly zprávy o tom, že už jsou svoji, anebo že je svatba na spadnutí.

Reklama

Výběr článků

Načítám