Hlavní obsah

Divoká pitka Vaška Noida Bárty: Slivovici zapíjel pivem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Muzikant Vašek Noid Bárta to na zahradní párty muzikálu Robin Hood s přáteli pořádně rozjel. Vítěz X Factoru Jiří Zonyga přivezl z Moravy domácí slivovici a láhev byla během hodiny prázdná. A pitný režim pojal Noid po svém. Místo vodou zapíjel slivovici pivem.

Článek

"To není vodka, ale voda," smál se Noid. Podle toho jakým tempem z láhve pil, by tomu kdekdo věřil. Neuběhla ani hodina a láhev se slivovicí byla prázdná. Noid s dalšími třemi přáteli si s ní rychle poradili.

"Třičtvrtě roku jsem pracoval na hudbě k filmu Kájínek. A od minulého pondělí zkouším najednou dva muzikály. Tak se dnes malinko uvolním a trošku to roztočím," usmíval se Noid, který zkouší v Hudebním divadla v Karlíně a divadle Kalich hlavní role v připravovaných muzikálech Jesus Christ SuperStar a Robin Hood.

Na párty muzikálu Robin Hood se nejen grilovalo, ale také učila lukostřelba. Nejlepší oko měl Martin Pošta, který se střelil přímo do středu terče.

U hlavního terče byla také pro zájemce rozmístěna zvířata půjčená ze střelnice. Ta zaujala právě Noida, který si jako svůj hlavní terč vybral kance. "Mně neuteče," smál se zpěvák.

Na párty se grilovalo maso a popíjelo především víno a pivo. Nechyběli Leona Machálková, která si v připravovaném muzikálu Robin Hood zahraje čarodějnici, Robinové Ján Jackuliak a Honza Kříž nebo Marianna Lucie Šoralová a její partner, autor hudby k muzikálu Ondřej Soukup. Textařka Gábina Osvaldová chyběla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám