Hlavní obsah

Zpěvačka Pink slavila v Praze manželovy 35. narozeniny

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Americká popová hvězda Pink v úterý vystoupí v Praze. V české metropoli je od pondělí. Na vltavském parníku slavila s rodinou a přáteli 35. narozeniny svého manžela, motorkáře Careyho Harta.

Článek

Pink se s Hartem a přáteli vydala na vltavský parník před osmou hodinou večer. Oslava se konala v podpalubí, aby nebyla zpěvačka s přáteli a rodinou nikým rušena. Do Prahy přiletěli také rodiče Pink.

Pink vystoupí v pražském Edenu a má jít o velkou show plnou pyroefektů a akrobatických kousků. Jako předskokany si americká zpěvačka vybrala Olgu Lounovou a zpěváka Xindla X.

"Pink vybírala z poměrně široké nabídky českých interpretů, kteří měli zájem si zahrát jako předkapela americké zpěvačky. Vybrala si Olgu Lounovou a Xindla X. Oba se na pražském koncertě představí se svými novými kapelami," řekl Novinkám manažer Lounové Milan Herman.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Xindl X

Lounová s Xindlem X, který je nejen její kolega, ale také životní partner, zazpívají na závěr jejich společný hit Láska v Housce, který je už několik týdnů nejhranější písní v  rádiích. "Pink už léta obdivuji, je to sen. Budu zpívat se stejnou aparaturou jako ona a strašně se těším," dodala Olga Lounová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám