Hlavní obsah

Miss World Kuchařová chytila svatební kytici, její přítel bojoval o podvazek

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss World Taťána Kuchařová září štěstím. Na svatbě svých přátel - fotografa Matuše Tótha a vizážistky Ivany Tokárske chytila svatební kytici. Podle pověry by si měla do roka a do dne vzít svého přítele, amerického modela Lana Carlsona, který na svatbě zase bojoval o podvazek nevěsty.

Článek

Když nevěsta dle zvyku házela za záda svatební kytici, připraveny byly všechny přítomné svobodné dívky. A právě Taťána Kuchařová byla tou šťastnou a puget chytila. Záhy se rozeběhla za svým přítelem Lanem Carlsonem a začali se vášnivě líbat.

"Myslím, že jsem ji chytila já, protože jsem byla jediná střízlivá. Měla jsem antibiotika. Házelo se o půlnoci a každý tuší, jak se na svatbách slaví," směje se Kuchařová. "Lan chvíli poté zase málem chytil podvazek nevěsty," prozrazuje s úsměvem.

Pověrou, že by se s partnerem měli vzít do roka a do dne, se prý nebude řídit. "Od toho se náš život a vztah určitě odvíjet nebude. Uvidíme. Když to přijde, určitě to nebude následek chycení svatební kytice," říká modelka. "Všechno klape, náš vztah je super tak, jak je. Jsem velice šťastná," říká zamilovaná Kuchařová.

Momentálně si Taťána užívá s přítelem na dovolené v Řecku. Po návratu se chystají do Ameriky navštívit rodiče Lana Carlsona. "Pak letíme zase do Čech, čeká mě v polovině srpna focení mého prvního kalendáře," dodala nejkrásnější žena světa Kuchařová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám