Hlavní obsah

Česká Miss World Machová rozpálila na Krétě vášnivé Řeky

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Česká Miss World Veronika Machová si užívala dovolenou na slunné Krétě. Místní Řekové z ní nemohli spustit oči. Půvabnou modelku ale hlídal její svalnatý přítel Martin.

Článek

"Jasně, že Řekové koukali. Ale když viděli mého svalovce, byli v klidu. Báli se," řekla s úsměvem Novinkám Veronika Machová. "Přítel je jako dáreček. Oblečený nevypadá svalnatě, ale když se svlékne, tak to stojí za to," říká o partnerovi Martinovi.

Na slunné Krétě s přítelem strávili týden. Bydleli v luxusním hotelu a užívali si služeb all inclusive. A překvapivě Veronika nepřibrala ani kilo. "Jedla jsem saláty a ryby. Žádné gyrosy. A navíc jsme chodili s přítelem každý den do posilovny. Byli jsme tam většinou sami. Pustili jsme si klimatizaci a makali," překvapuje Veronika.

"Užili jsme si to. Půjčili jsme si auto a jezdili na nejkrásnější pláže. Byli jsme ve vodním parku, kde jsme se na klouzačkách pořádně vysekali," usmívá se.

Nyní čeká Veroniku pracovní léto. Začíná moderovat na rádiu Frekvence 1. "Byla jsem v rádiu původně jen na zkoušku, ale zřejmě jsem zaujala, protože se mnou podepsali smlouvu. Od tohoto víkendu jsem novou moderátorkou počasí," dodala Machová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám