Hlavní obsah

Kobzanová a Krainová: Drsné útoky na novou moderátorku Primy

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Diana Kobzanová se připojila k Simoně Krainové a drsně se naváží do kolegyně Ivany Gottové, nové moderátorky V.I.P. zpráv na Primě Martiny Gavriely. "Je to prostitutka," tvrdí obě.

Článek

"Že si Ivanka Gottová odsouhlasila jako kolegyni ve V.I.P. zprávách prostitutku, tak to mi nejde do hlavy. Tato divnopaní vůbec nepatří na obrazovku televize. V tom nechápu ani Primu,“ řekla drsně na adresu moderátorky Martiny Gavriely topmodelka Simona Krainová.

Nyní se k ní přidává také Diana Kobzanová, která už jeden konflikt s Gavriely měla. Nevybíravě urážela Gavriely v pražském baru Kozička.

"Konečně mám něco společného s Leošem Marešem. Moderátorské umění to zatím bohužel není, ale oba máme špatné zkušenosti s prostitutkou," řekla Novinkám Kobzanová.

V případě Mareše narážela na známé fotografie nejlépe placeného českého moderátora s placenou prostitutkou, které obletěly bulvár. "Naprosto souhlasím se Simonou," říká Diana, která kdysi nafotila kvůli třímiliónovému honoráři odvážné fotografie pro časopis Leo.

"Ke Gavriely se nemá cenu vyjadřovat. Nic nedokázala. A že moderuje V.I.P. zprávy? To je jako nějaký úspěch číst na čtecím zařízení šest vět?" pokračuje Kobzanová.

Sama prý dostala asi šest nabídek z televize na moderování pořadu. "Všechny konkurzy jsem vyhrála, ale bohužel se na ty projekty nesehnaly peníze," tvrdí.

A co na to Gavriely? "Slečně Kobzanové přeji, aby se na projekty, kde o ní strašně stojí, konečně sehnaly peníze a Simoně Krainové bych vzkázala, ať mi cinkne, dám jí číslo na poradkyni mluveného slova, paní Postlerovou. Lidé ze štábu z pořadu Někdo to rád horké, který moderovala a skončil kvůli katastrofální sledovanosti, nevzpomínají na Simču rádi," kontruje jízlivě Gavriely.

Reklama

Výběr článků

Načítám