Hlavní obsah

Dcera baviče Novotného ukázala třídenního syna

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Modelka a produkční Lenka Novotná-Fialová, dcera baviče Petra Novotného, ukázala svého třídenního syna Tobiáše. Druhého potomka porodila v pondělí císařským řezem. Syn byl omotán pupeční šňůrou.

Článek

"Všechno proběhlo v pohodě, k přirozenému porodu raději kvůli omotané pupečníkové šňůře lékaři nepřistoupili," řekla Novinkám Lenka Novotná-Fialová. "Chtěla jsem klasický porod, ale bylo to příliš nebezpečné. I dvouletou dceru Esterku jsem rodila císařem," prozrazuje.

Malý Tobiáš po porodu vážil 3,8 kilogramu. "Vůbec nikdo netušil, že ze mě vyndají takového obra. V těhotenství jsem přibrala devět kilo a lékaři říkali, že syn bude mít maximálně tři kila," říká Lenka.

Na syna se byla už podívat celá rodina. Bratr Pavel si svoji neteř hned vyfotografoval. "Hrdě hlásil, že jí jde hned zařídit průkazku do Slavie," směje se. "Bráchovi je Tobiáš podobný, taky to byl takovej černej opičák," směje se.

Dvouletá dcera Esterka zatím prý příliš nechápe, že bude mít konkurenci. "Včera si ho Esterka hladila. Ale asi jí není jasné, že s námi bude doma. Říkala jsem Esterce, že s námi bude Tobík spát v postýlce a na to se tedy moc netvářila," usmívá se dcera známého baviče.

Tobiáš je prý velmi hodné miminko. "Pořád spinká. Už jsem od pondělí v pohodě přečetla tři knížky," dodala Lenka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám