Hlavní obsah

Borhyová tráví horké dny s řeckým přítelem v Praze u veřejného bazénu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Lucie Borhyová září štěstím. Otec jejího syna Lucase, podnikatel Niko Papadakis, místo práce v Řecku dává přednost rodině. Niko na pár dní dorazil do Prahy, aby byl své lásce nablízku. Horké dny tráví u bazénu na pražském Smíchově.

Foto: ČTK

Lucie Borhyová s přítelem Nikem Papadakisem

Článek

Papadakis kvůli své partnerce staví na druhou kolej rodinnou firmu. Láska k půvabné moderátorce mu stojí za to, aby v největší turistické sezóně a během probíhající řecké krize opustil rodnou Krétu a firmu nechal na krku tatínkovi.

Když má Lucie volno, odlétá i se synem na Krétu za Nikem. Trávila tam i většinu loňského léta. Niko to ale letos bez ní evidentně nemůže vydržet. Od dubna až do října by měl pomáhat v rodinné cestovní kanceláři, ale letos udělal alespoň na pár dní výjimku. S Lucií a synem Lucasem byl v neděli viděn u bazénu v Praze na Smíchově.

"Na Lucce s Nikem bylo vidět, že jsou stále neuvěřitelně zamilovaní. Často věnoval jeden druhému polibek a hráli si se synem," řekl Novinkám jeden z návštěvníků bazénu golfového klubu na pražském Smíchově.

Bazén je sice přístupný široké veřejnosti, ale ne zrovna za lidové ceny. Vstupné je 300 korun a návštěvníci mají přísný zákaz konzumace vlastního občerstvení. Borhyová se tak nemusela bát davů, u bazénu na lehátkách si s rodinou užívala relativního soukromí v přítomnosti asi padesáti lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám